top of page

PRIVATLIVSPOLITIK

Virksomhedsinformation
Krudttossen er et selskab, der er registreret i Danmark med

cvr nr. 26524083

Adresse: Assensvej 301, 5630 Tommerup
 

Email: oldenbjerg@hotmail.com
Tlf:  20 40 85 90
Der tilbydes på denne hjemmeside mulighed for, at kommenterer på krudttossens krudtblog


Uanset hvilken del af denne hjemmeside, du går ind på, tilkendegiver du, at du accepterer disse hjemmesidevilkår.
Hvis du ikke accepterer hjemmesidevilkårene, skal du forlade hjemmesiden øjeblikkeligt, og du kan ikke bestille produkter på hjemmesiden.
Vi kan til enhver tid ændre disse hjemmesidevilkår. Du bør løbende besøge hjemmesiden for at læse de gældende hjemmesidevilkår, da de er bindende for dig. Du er underlagt de politikker, vilkår og betingelser, der er gældende på det tidspunkt, du bestiller produkter hos os.

Håndtering og beskyttelse af persondata
Personlige oplysninger fra kunder der benytter krudttossens hjemmeside online indsamles af krudttossen med det formål at producere den ønskede bestilling til dig. Oplysninger bruges derfor kun i forbindelse med bestilling, betaling, ordrehåndtering/kommunikation og afhentning/udbringning. De personlige oplysninger består af kundens navn, e-mailadresse, telefonnummer og evt. adresse. Fortrolige oplysninger afgivet i forbindelse med betaling håndteres af tredje part, som altid overholder PCI-standarden.

Ved oprettelse af en brugerprofil indsamles og opbevares de indtastede personlige oplysninger, som eksempelvis kan omfatte navn, e-mailadresse, adresse og andre identifikations oplysninger. Hvis der forinden er afgivet udtrykkeligt samtykke kan disse oplysninger blive brugt i markedsføringsøjemed, som eksempelvis fremsendelse af nyhedsbreve, markedsføring af produkter, særlige tilbud og invitationer til events og konkurrencer.

Ønskes de opgivne informationer opdateret, ændret eller slettet kan dette gøres på din kontooversigt efter login på hjemmesiden eller ved at kontakte krudttossen på mail oldenbjerg@hotmail.com
 

Sammenfattende oversigt
Vi behandler oplysninger, som du afgiver frivilligt, oplysninger som vi indsamler automatisk, og oplysninger som vi indhenter fra tredjepartskilder, for løbende at forbedre vores tjenester. På denne måde forsøger vi at tilpasse vores service til dine behov. Nedenfor en sammenfattende oversigt over de oplysninger vi benytter:

 1. Oplysninger du afgiver frivilligt
   

  • Registrerings oplysninger
   Når du opretter en konto, tilmelder dig eller udfylder formularer på tjenesterne, indsamler vi oplysninger om dig, herunder dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og den adgangskode, som du opretter. Dette giver dig adgang til din ordrehistorik og præferencer.

  • Transaktions oplysninger
   Vi indsamler transaktions oplysninger og leverings oplysninger, når du afgiver en ordre for at behandle og udføre din ordre, fakturere dig, kommunikere din ordre til restauranten, sende dig statusopdateringer på din ordre og svare på dine ordreforespørgsler og generelle spørgsmål henvendt til os. Obs.: Vi opbevarer ikke kreditkort oplysninger i vores systemer.

  • Oplysninger om dine markedsføringspræferencer: Vi kan indsamle oplysninger om dine præferencer med hensyn til modtagelse af markedsførings oplysninger, så vi kan sende dig tilpasset markedsføring om vores produkter eller tjenester, men kun efter forudgående tilladelse

  • Feedback: Når du skriver meddelelser og anmeldelser af tjenesterne, eller du kontakter os, for eksempel, med et spørgsmål, problem eller en kommentar, indsamler vi oplysninger om dig, herunder dit navn og indholdet af din forespørgsel for at kunne håndtere og besvare din henvendelse.

 

 1. Oplysninger vi indsamler automatisk

 

 • Aktivitets oplysninger
  Vi kan indsamle oplysninger om din brug af tjenesterne og oplysninger om dig fra det indhold, som du opretter, og de meddelelser, som du skriver eller sender, samt hvad du søger efter, ser på og interagerer med.

 

 • Cookies og lignende teknologier: Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologi til at indsamle og bruge personoplysninger om dig herunder f.eks. din internetprotokoladresse (IP), dit enheds-id, din browsertype og hvornår, hvor ofte og hvor længe du interagerer med tjenester/indhold. Dette gør vi for at kunne måle og analysere brugen og effektiviteten af vores tjenester/indhold.

 

 1. Oplysninger vi indhenter fra tredjepartskilder
   

 • Vi kan modtage personoplysninger fra tredjepartskilder, men kun hvor vi har bekræftet, at disse tredjeparter enten har dit samtykke til at behandle oplysningerne, eller i øvrigt har hjemmel til at behandle oplysningerne i overensstemmelse med gældende lov eller forordning.
   

 • Analyserapporter og markedsundersøgelser: Vi indsamler oplysninger fra tredjepartskilder fx X om, hvordan du reagerer på og interagerer igennem markedsføringstiltag, så vi kan tilpasse vores markedsføring og tjenester i overensstemmelse hertil.  USIKKER PÅ HVAD DER MENES.


Sikkerhed
Kunden kan altid have tillid til at vi håndterer og opbevarer persondata forsvarligt og aldrig til formål det ikke er nævnt her. Vi beskytter dine oplysninger fra og mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod hændeligt tab, tilintetgørelse og beskadigelse. Vi videreformidler aldrig kundens data til tredjepart. Som kunde er du også selv ansvarlig for at beskytte dine personlige oplysninger. Hvor du har valgt en adgangskode, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig.

De tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som vi anvender, er beregnet til at tilvejebringe et passende sikkerheds niveau, som passer til de risici, der er forbundet med behandlingen af dine personoplysninger. Vi råder dig til ikke at dele din adgangskode med nogen, og til at bruge en unik adgangskode. Vi hæfter ikke for eventuelle uautoriserede transaktioner, der indgås ved hjælp af dit navn og din adgangskode.

 • Facebook
 • TikTok
bottom of page